Even voorstellen: David Tapperwijn

Mijn naam is David, ik ben geboren in Hoorn en ik woon daar ook al mijn hele leven. Ik ben 20 jaar oud en ik heb een kleine Labradoodle genaamd Vito. Ik heb Vito'tje al sinds hij een puppy was. Ik heb in 2023 mijn ICT opleiding afgerond op Regio College in Zaandam.

Ik houd van Fitness en doe dit graag in mijn vrije tijd. Verder vind ik het leuk om meer kennis te vergaren in het gebied van mijn beroep, zodat ik efficiëntere en meer elegante oplossingen kan bedenken. Dit brengt mij veel vervulling. ik ben Microsoft 365 Engineer, dit houdt kort in dat ik mij focus op de diensten van Microsoft en zijn cloud-omgeving. 

Het is leuk om bij Encis te werken omdat het een klein en hecht team is en dit is erg belangrijk om goed kennis te kunnen delen met elkaar. Je kunt altijd aanschuiven bij iemand of vragen om hulp wat super fijn is als je iets niet weet of iemand zijn expertise nodig hebt. Ik hoop veel nieuwe dingen te ontdekken en vaardig te worden in een breed scala van Microsoft diensten. In dat aspect ben ik al vaardig in Azure en MDM/MAM en ik ga dit ook verder toepassen bij de klanten. Ik word blij van tijd spenderen met mijn hond, mijn familie en mijn vriendin. Verder vindt ik het geweldig om te sporten na een lange dag werk, dan voel je gelijk beter. Ik fitness al voor ongeveer een half-jaar en ik ga met volle kracht door.